Winnen: 2x2 kaarten The Gathering in Duycker

Door op Deze band draait alweer heel wat jaartjes mee in de top van de Nederlandse alternatieve scene. Het was een tijdje stil rond de band, maar nu zijn ze terug! In april van vorig jaar presenteerde The Gathering haar nieuwe, en tevens tiende, album 'Disclosure'. De drang om te muzikaal te experimenteren en ontwikkelen is nooit afgenomen bij deze band. Dit album bevat acht nummers die bol staan van de afwisseling tussen dance, rock en van heavy tot groovend.

Zij hebben in totaal al meer dan één miljoen albums verkocht en tourden door Europa, Amerika, Canada en Zuid Amerika. Nu komen ze naar Hoofddorp.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor The Gathering in Duycker op 23 februari. Support wordt verzorgd door MindShade.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar The Gathering in Duycker wil gaan. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina.
Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'The Gathering in Duycker'.Mac DeMarco

MAC DEMARCO IN BITTERZOETDe Canadees Mac DeMarco zal 11 mei in het Amsterdamse Bitterzoet staan....

2unlimited

2 UNLIMITED LIVE OOK NAAR TIVOLI Eerder werd al bekend dat 2 Unlimited Live in maart optredens geeft in het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.