Winnen: 2x2 kaarten Cannibal Corpse in 013

Door MGSlot op 31 januari 2013 - 11:30 Goor, goorder, goorst; Cannibal Corpse specialiseert zich al sinds het einde van de jaren tachtig in de betere deathmetal voorzien van teksten over onder andere verminking, moord en doodslag. Ingrediënten kortom, die in een ranzige horrorfilm niet zouden misstaan. Het expliciete karakter van de teksten en het artwork heeft al sinds de oprichting voor opschudding gezorgd bij bezorgde ouders, leerkrachten en moraalridders. Ondanks het feit dat de platen daardoor in diverse landen worden verboden, verkoopt de groep uit Buffalo, New York ruim een miljoen platen. Dat heeft natuurlijk niet alleen met de controverse te maken, maar ook gewoon met die alles verbrijzelende sound. Cannibal Corpse komt niet alleen naar 013: het eveneens uit Amerika afkomstige DevilDriver komt ook mee. De kruising tussen groove- en deathmetal levert een uiterst vet resultaat op.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor Cannibal Corpse in 013 op 19 februari. Supportact DevilDriver, The Black Dahlia Murder en Hour of Penance

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Cannibal Corpse in 013 wil gaan. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina.
Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Cannibal Corpse in 013'.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



amphiontheater

AMPHION UITGEROEPEN TOT BESTE THEATER 2012Schouwburg Amphion in Doetinchem is door de Vereniging Vrije...

clubair

PASEN EDITIE REKORDER IN CLUB AIR Op zondag 31 maart, tijdens Pasen, zal in Club AIR gedraaid worden door Gui...

REACTIES

Avatar De_Hamer
do 31 jan 2013 12:58

De_Hamer Hopen dat ik win. ;)

 1
Avatar knakworst
do 31 jan 2013 17:24

knakworst Ook meegedaan, zou zeer welkom zijn!

 0
Avatar parkwaydriver
do 07 feb 2013 17:19

parkwaydriver En???

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.