Winnen: 2x2 kaarten Gare Du Nord in Atak

Door MGSlot op 24 januari 2013 - 09:40 Het in 2001 opgerichte Gare du Nord is met hun mix van jazz, blues en soul sinds 2007 uitgegroeid tot een vaste waarde in de Nederlandse muziekwereld. In dat jaar brak de band door naar het brede publiek met het album Sex 'n' Jazz, opvallend visueel vormgegeven door mode ontwerpster Marlies Dekkers. Sinds het verschijnen stond het album 100 weken in de albumcharts en leverde goud, platina en vervolgens dubbel-platina op. Nu zal de band een optreden geven in Atak.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor Gare Du Nord op 8 februari in Atak.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Gare Du Nord in Atak wil gaan. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina.
Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Gare Du Nord in Atak'.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



nielsonnws

GEHELE CLUBTOUR NIELSON VERPLAATST NAAR NAJAARDe gehele clubtour van singer-songwriter Nielson zal verplaatst worden naar...

Amariszinieuws

AMARISZI NAAR TIVOLI DE HELLING VOOR STUKAFEEST Amariszi mag niet alleen Stukafest Utrecht gaan openen, maar ook gaan...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.