Mevrouw Tamara, Aestrid e.a. tijdens Kerstmarkt in Utrecht

Door Marz667 op 04 december 2012 - 13:51 Mevrouw Tamara, Aestrid, Mr. Love and the Stallions, Le Titre, Laura Arkana, Inner Sound, Koen Zinnemers, Nina Bobo, T.S. Eliot Appreciation Society, Gemeentehuis Koor en Zangria geven zondag 16 december een gratis optreden in Utrecht.

De Utrechtse Twijnstraat staat die zondag in het teken van een Kerstmarkt. De markt duurt van 11:00 tot 18:00 en de muziek ook. In voorgaande jaren bestond de live-muziek alleen uit koren, maar dit jaar is dat uitgebreid naar bands en singer-songwriters.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Doe Maar2

DOE MAAR GEEFT OOK OPTREDEN IN TIVOLIOp woensdag 9 januari is er een extra concert toegevoegd aan de 'Glad IJs'...

directnews

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR DI-RECT IN DE EFFENAAR Met de nieuwe bandleden in de gelederen draait het voor Di-rect maar om één...

REACTIES

geen avatar
di 04 dec 2012 15:53

zelfgemaakte.. De zelfgemaakte Kerstmarkt is NIET in de Twijnstraat maar op de Mariaplaats. Er is muziek, maar niet van de bovenstaande artiesten!

 0
Avatar Marz667
di 04 dec 2012 17:00

Marz667 zelfgemaaktemarkt schreef:
De zelfgemaakte Kerstmarkt is NIET in de Twijnstraat maar op de Mariaplaats. Er is muziek, maar niet van de bovenstaande artiesten!

Er zijn inderdaad twee Kerstmarkten dat weekend in Utrecht, waarvan eentje in de Twijnstraat en eentje op de Mariaplaats. De tekst hier gaat over die op zondag 16 december in de Twijnstraat.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.