Winnen: 3x2 kaarten voor A Silent Express, Pioneers of Love en I Kissed Charles in W2

Door MGSlot op 21 november 2012 - 10:45 Drie Serious Talents op het podium! A Silent Express, de Friese popformatie is misschien wel begonnen als een silent express, maar is onderhand een orkaan aan geluid met alle rumoer rond de band. Ze staan samen met Pioneers of Love en I Kissed Charles in de W2 in Den Bosch.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor A Silent Express, Pioneers of Love en I Kissed Charles in de W2 op 30 november 2012.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar A Silent Express, Pioneers of Love en I Kissed Charles in de W2 wil gaan. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina.
Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'A Silent Express, Pioneers of Love en I Kissed Charles in de W2'.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



frenchfilms

FRENCH FILMS NAAR PARADISOBegin volgend jaar staat French Films op Eurosonic, maar een volgende show...

nederlandsjazzarchief

BENEFIETAVOND VOOR NEDERLANDS JAZZ ARCHIEF Op zondag 16 december organiseren Muziek Centrum Nederland en het Nederlands...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.