Winnen: 2x2 kaarten Kraantje Pappie in Atak

Door MGSlot op 05 november 2012 - 12:10 Na een super drukke en volle zomer met shows langs de kleinere en grote (pop)festivals in Nederland en België geeft Kraantje Pappie dat succes dit najaar een indoor vervolg met de gloednieuwe show en clubtour ‘Semi-Bekend’. Op 10 november komt de Groningse rapper naar Enschede met een gloednieuwe show. Samen met het licht & VJ team van Kleurbeur laat hij horen en zien wat het hedendaagse Nederrap in huis heeft. Kraan heeft ondanks het drukke speelschema niet stilgezeten. Begin november brengt hij wederom samen met Noisia een splinternieuwe EP uit.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor Kraantje Pappie in Atak op 10 november 2012. Supportacts zijn DJ Friss, Fata, Fiddox en Roberto Tan.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Kraantje Pappie in Atak wil gaan. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina.
Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Kraantje Pappie in Atak'.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Rod Stewart5

ROD STEWART NAAR DE ZIGGO DOMEDe Britse rockzanger Rod Stewart staat op 12 juni in de Ziggo Dome...

thekiknieuws

THE KIK GRATIS VOOR SIMONES Momenteel is The Kik druk bezig met een najaarstour door Nederland. Op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.