Winnen: 2x2 kaarten DragonForce in 013

Door op Als we het hebben over speed-metalbands, kunnen we er veel noemen. Hetzelfde geld voor power-metalbands. Maar de combinatie van die twee? Uiteindelijk kom je dan altijd uit bij de weergaloze band DragonForce! En met ‘weergaloos’ overdrijven wij niets, want dat hier rasmuzikanten aan het werk zijn moge duidelijk zijn.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor het concert van Dragonforce in 013 op 9 oktober 2012. De supportact is Kissin' Dynamite.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar DragonForce in 013 wil gaan. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina.
Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'DragonForce in 013'.deel via whatsapp
impact

NIEUWE DRUM'N'BASS AVOND IMPACT IN DOORNROOSJEDoornroosje organiseert op zaterdag 24 november Impact, een nieuwe...

dejeugdnews

DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG IN DECEMBER NAAR ALKMAAR Zaterdag 8 december komt De Jeugd van Tegenwoordig naar Victorie in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS