Ook Paradiso, Ekko en Rotown voor Ewert and the Two Dragons

Door Marz667 op 13 juli 2012 - 10:05 De Affaire, Positivus Festival, Zomerparkfeest Venlo, Haldern Pop, Noorderzon, Lowlands, Reeperbahn Festival en een concert in Nijmegen stonden reeds gepland, maar Ewert and the Two Dragons komt ook naar Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

De staan zaterdag 24 november in Ekko, dinsdag 27 november in Paradiso en woensdag 28 november in Rotown. Kaarten voor Amsterdam en Rotterdam gaan weg voor 9 euro per kaartje.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



robzombienews8

ROB ZOMBIE MET MARILYN MANSON NAAR AMSTERDAMDe Amerikaanse rockartiesten Rob Zombie en Marilyn Manson gaan samen door...

IlseDeLange_news.jpg

ILSE DELANGE E.A. NAAR STRANDTENT IN ZANDVOORT Ilse DeLange, Bløf en Miss Montreal geven een optreden tijdens de Sky...

REACTIES

Avatar riazor
vr 13 jul 2012 12:48

riazor Robin, 12.24: "Ewert en zn draken 5 keer naar Nederland in november
podiuminfo zal er over 3 uur wel achterkomen, en eerst alleen Paradiso en Rotown bekendmaken, en dan morgen erachter komen dat ze ook in Merleyn staan [/cynisch]"
Maik, 12.25: "hahaha
true story
dat is wel typisch"

Dit is even genieten.

 0
Avatar Marz667
vr 13 jul 2012 13:27

Marz667 riazor schreef:
Robin, 12.24: "Ewert en zn draken 5 keer naar Nederland in november
podiuminfo zal er over 3 uur wel achterkomen, en eerst alleen Paradiso en Rotown bekendmaken, en dan morgen erachter komen dat ze ook in Merleyn staan [/cynisch]"
Maik, 12.25: "hahaha
true story
dat is wel typisch"

Dit is even genieten.

Haha! Helaas komen zulke aankondigingen inderdaad nooit gelijk naar buiten. Ik zou het liefst ook een persbericht ontvangen van het management, boekingskantoor of platenmaatschappij met meteen alle informatie erin, maar helaas komen de meeste tournees steeds vaker enkel binnendruppelen via de podia zelf. We willen dan niet afwachten totdat alles bekend is, want dat weet je gewoonweg niet wanneer je afhankelijk bent van de informatie van de concertzalen zelf, dus we vullen het dan gewoonweg steeds netjes aan :) Ik heb zelf het idee dat we er wel flink bovenop zitten hoor wat nieuwe aankondigingen betreft.

 1
Avatar riazor
vr 13 jul 2012 14:33

riazor Klopt hoor, en nette reactie gezien mijn cynisme net, thanks. Ik vind ook dat jullie er goed bovenop zitten, maar het valt me gewoon op dat jullie bij Nijmegen vrijwel altijd een dag (of meerdere) achterlopen. Ik snap bijvoorbeeld niet waarom jullie nu niet meteen Merleyn en Asteriks (Leeuwarden) in dit nieuwsbericht zetten. Die zijn immers tegelijk met de andere data bekendgemaakt. Maar goed, genoeg gezeken hoor: prima site, ga zo door ;)

 0
Avatar _Tink
vr 13 jul 2012 20:11

_Tink Ik had het al gezien, maar wel heel fijn :)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.