Winnen: 2x2 kaarten Cold Specks in Bitterzoet

Door Freya op 12 april 2012 - 15:25 Donderdag 19 april staat Cold Specks in Bitterzoet te Amsterdam. Cold Specks is een project van de 23-jarige Al Spx: een Canadese die in London woont. Zij is gezegend met een heel indrukwekkende stem. Zelf omschrijft ze de muziek als "doom soul". Ze vermengt haar donkere soul met grootse blues, pure folk en een hip soort indie. In mei verschijnt het debuutalbum "I Predict A Graceful Expulsion".

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor het concert van Cold Specks!

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Cold Specks in Bitterzoet wil gaan (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Cold Specks'. Deze actie loopt tot 18 april 2012.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



doornroosjenijmegen

ST. VINCENT NAAR DOORNROOSJE EN TIVOLISinger-songwriter St.Vincent geeft op dinsdag 10 juli een concert in...

mannenmetbaarden

HOFMAN CAFÉ KOMT WEKELIJKS MET CULTURELE AVOND Het Utrechtse Hofman café brengt vanaf 18 april een nieuw concept: 'Mannen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.