Gezocht: Phonegap ontwikkelaar voor Festivalinfo app

Door RobZ op 09 maart 2012 - 15:46 Zoals je aan onze enquete over mobiel gebruik op festivals hebt kunnen merken, zijn wij de laatste maanden druk bezig aan een mobiele app voor Festivalinfo. Het functioneel ontwerp is klaar, de vormgeving zo goed als rond en wat er nu rest is het in elkaar zetten van de app. We beloven je: het gaat mooi worden! Onze app wordt een must voor elke fanatieke festivalbezoeker.

Festivalinfo is op zoek naar een ervaren Phonegap ontwikkelaar, die met ons de uitdaging van het bouwen van onze Festivalinfo App aan wil gaan.

We zijn op zoek naar iemand die goed zijn/haar weg weet in html5/css3 en de bijbehorende javascript frameworks. Maar bovenal moet hij/zij vloeiend zijn in het Phonegap framework, zodat we straks voor alle belangrijke mobiele platforms (Android, iPhone, Blackberry en Windows Mobile) een goede Festivalinfo app hebben!

Heb je interesse in deze opdracht, waarvoor we vanzelfsprekend budget hebben, neem dan contact op met [email protected]


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



HuubvanderLubbenews

DE DIJK NAAR DE RABOZAAL De Dijk komt naar Amsterdam. Huub van der Lubbe komt met zijn mannen op...

rolstoelnews

THE GATHERING E.A. TIJDENS BENEFIETCONCERT IN GROENE... Jeroen van Koningsbrugge is niet alleen teamcaptain in RTL 4-programma Ik Hou...

REACTIES

geen avatar
vr 09 mrt 2012 18:31

Kazzie15 Apps zijn leuk, maar denk is aan een goede mobiele website? Veel minder duur in onderhoud en met kleine aanpassingen te draaien op verschillende besturingssystemen.

 1
Avatar tbeemster
vr 09 mrt 2012 23:12

tbeemster Als je er niet het fijne van af weet, geef dan ook geen commentaar.. Hetgeen u zegt, is precies dat wat Phonegap ism html5/css/javascript frameworks leveren. Een mobiele website met het gevoel van een app :)

 -1
Avatar festivalganger.be
za 10 mrt 2012 10:25

festivalgang.. Het is heel eenvoudig om voor elk medium een website te maken. Enkel een css voor elk platform zoals tablet en handphone. Een APP is eigenlijk overbodig voor een site als deze. Met skeleton is dit vrij eenvoudig.

 0
geen avatar
za 10 mrt 2012 16:22

rowiett woehoe chilll ik ben er wel blij mee!! alhoewel de site op mijn iphone ook goed werkt hoor! het zou toch chill zijn je dingen kan aanvinken waar je push berichten van wilt ontvangen ofzo? bijv als je naar rock am ringt gaat, als daar nieuws over is je berichtje krijgt.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.