Electric Pranksters, SonurBer, Teo Skaffa e.a. op EKKOarts

Door LisettevM op 20 januari 2012 - 13:36 EKKOarts is het samenwerkingsproject met het elektro studentenfeest Wildgroei, dat maandelijks plaatsvindt in poppodium EKKO. Op donderdag 26 januari vindt de laatste editie van EKKOarts i.c.m. Wildgroei plaats, en voor de gelegenheid is voor een bijzondere line-up gezorgd.

De avond wordt gehost door dj-duo Electric Pranksters, en wordt daarbij bijgestaan door Paradiso-dj BeeVee en Popronde-talent SonurBer.

In het café draait dj Beatstra plaatjes en kun je getuige zijn van een live tekensessie van Kytopia-kunstenaar Teo Skaffa. Tevens exposeert fotograaf Stefan Lucassen zijn werk.

Voorafgaand aan EKKOarts zijn er in de Coffee Company, tijdens 'Volle Bak' waar de Electric Pranksters ook draaien, twee gastenlijstplekken te winnen. Overige kaarten worden aan de deur gekocht, middels het Pay What You Want systeem (minimaal 3,- maximaal 6,- euro).
EKKOarts vindt plaats op donderdag 26 januari, van 23:00 tot 04:00 uur in poppodium EKKO.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



spresskinewss.gif

GERARD JOLING, WOLTER KROES, GEBROEDERS KO E.A. OP...Go Après Ski vindt zaterdag 31 maart 2012 plaats in Ahoy, Rotterdam....

Incubatedgoed

THE CARETAKER, LIBRARY TAPES EN SLEEPINGDOG OP... Incubated is de maandelijks terugkerende muziekavond die plaatsvindt in de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.