Winnen: 2x2 kaarten Tin Men and the Telephone in Paradiso

Door JT1990 op 04 januari 2012 - 11:25 Tin Men and the Telephone (TMT) bestaat uit drie musici die zijn opgegroeid met (moderne) klassieke muziek, hiphop, Balkan en hedendaagse jazz. Ze presenteren geïmproviseerde muziek in een nieuwe gedaante. Uitdagend, verleidelijk, komisch, boosaardig - altijd met diepgang en met sterke ritmes. Voor de performance van TMT zijn gebeurtenissen uit het dagelijkse leven een bron van muzikale, theatrale en visuele inspiratie. Elementen die vaak onopgemerkt blijven, worden door TMT opgepikt en verwerkt: klantenservice van de KPN, aanwijzingen van de TomTom, schreeuwende voetbalverslaggevers, straatgeluiden maar ook dierengeluiden; TMT maakt er muziek van!

Podiuminfo mag in samenwerking met Jazz On Stage 2x2 kaarten weggeven voor het concert van Tin Men and the Telephone in Paradiso op donderdag 19 januari!

Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je Tin Men and the Telephone niet wil missen (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, je adresgegevens en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Tin Men and the Telephone'.

Let wel: Meedoen met deze winactie kan t/m woensdag 11 januari.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



diplonews1

MELKWEG VOOR MAJOR LAZER Major Lazer komt naar Amsterdam. Het duo staat op 27 april in de grote zaal...

iSwagnieuws1

ATAK KOMT MET NIEUW URBANFEEST Vanaf 28 januari is Enschede een urbanfeest rijker. Muziek, mode en urban...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.