Guus Meeuwis combineert concerten weer met voetbal

Door ErikLuyten op 06 december 2011 - 20:29 Vanwege de grote vraag naar kaarten geeft Guus Meeuwis een extra ‘Groots met een zachte G’ concert op zondag 17 juni 2012 in het Philips Stadion in Eindhoven. Als groot voetballiefhebber combineert Meeuwis die dag zijn stadionconcert met het EK duel van het Nederlands elftal tegen Portugal. Direct na zijn optreden zal de zanger met zijn fans de wedstrijd bekijken om vervolgens na het laatste fluitsignaal het Oranje feest nog een muzikaal vervolg te geven.

De combinatie voetbal en Groots met een zachte G lijkt tot dusver erg succesvol te zijn. Zowel in 2006, 2008 (ons verslag) als 2010 heeft het Nederlands elftal alle wedstrijden die Meeuwis combineerde met zijn stadionconcerten, glansrijk gewonnen. Toeval of niet, het is een traditie die de zanger uit Brabant graag voortzet.

Het is het zevende jaar dat de concertreeks in het Philips Stadion plaats vind. De eerdere edities van ‘Groots met een Zachte G’ werden bezocht door ruim 850.000 bezoekers.

De kaartverkoop van de concerten op 8, 9 (in combinatie met de wedstrijd Nederland - Denemarken) en 15 juni 2012 loopt ondertussen goed. Voor alle dagen zijn veldkaarten ondertussen uitverkocht, maar zijn zitplaatsen op rang 1, 2 of 3 nog beschikbaar.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Judas Priest5

JUDAS PRIEST IN MEI NAAR LOTTO ARENA [UPD]Het is nog niet bekend gemaakt via de site van de Lotto Arena, maar Judas...

roosvannijmegennews

INSCHRIJFRONDE ROOS VAN NIJMEGEN 2012 VAN START De inschrijvingen voor bandcompetitie Roos van Nijmegen zijn begonnen. Het...

REACTIES

Avatar Guidovm
wo 07 dec 2011 05:51

Guidovm Hebben ze weer n reden om te gaan knokken daar!

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.