Winnen: 3x2 kaarten Def Americans in De Bosuil

Door JT1990 op 15 november 2011 - 10:37 Genoemd naar het laatste recording label van Johnny Cash brengen de Def Americans een wervelende ode aan de Man in Black. Bestaande uit muzikanten afkomstig uit diverse bekende en minder bekende Eindhoven Rockcity collectieven is dit een band die zich ook zonder geforceerd Yihaa-gehalte thuis voelt op het podium, met of zonder verkleedpartijtjes.

Het repertoire van Cash bestrijkt vijftig jaar en elke Def Americans show is daarom een aaneenschakeling van herkenbare klassiekers, hits van de San Quentin en Folsom Prison albums, afgewisseld met minder voor de hand liggende nummers en ingetogen ballads zoals we die kennen uit de American Recordings serie. Zelfs de duetten met June Carter worden niet overgeslagen en zijn inmiddels een van de hoogtepunten van een Def Americans optreden.

Voor al wie er van droomt om Neil Young een keertje live te zien, maar daar niet in slaagt. Het kan nu : Dok & Djivgaoos brengen met "ZUMA" Neil Young muziek op een onnavolgbare en wondermooie manier.
Zowel het rockerige gitaarwerk als de intieme akoestische werk brengen zij met verve.

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor het concert van de Def Americans in de Bosuil op zaterdag 17 december

Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je de Def Americans niet wil missen (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, je adresgegevens en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Def Americans'.

Let wel: Meedoen met deze winactie kan t/m dinsdag 22 november.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



elviscostello

ELVIS COSTELLO IN DE EFFENAAR EN KONINKLIJK CIRCUS... Elvis Costello zou aankomende aankomende donderdag, 17 november, een...

undergroundnews.gif

UNDERGROUND RAILROAD ANNULEERT UTRECHT, EERSEL EN LUIK De Franse, in Londen woonachtige band Underground Railroad heeft hun...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.