nieuws: Finale concerten Get Your Jazz On Stage bekend

Door JT1990 op 11 november 2011 - 13:33 De drie finalisten van Get Your Jazz On Stage, Azure, Jessica Manuputty en Doeshka Vrede, hebben zelfstandig een optreden weten te regelen op een landelijk erkend poppodium. De kleine zaal van Paradiso zal op 21 december worden aangedaan door Azure terwijl Jessica Manuputty daar twee dagen later staat. Doeshka Vrede zal 27 december in de Oude Zaal staan van de Melkweg.

De drie finalisten hebben hiermee het eerste deel van hun opdracht voor Get Your Jazz On Stage voltooid, verder moeten ze het creatief en zo opvallend mogelijk promoten van deze concerten richting publiek en media. Hienaast moeten ze ook nog een derde opdracht doen en die houdt in: het publiek en jury tijdens de finaleconcerten voor eens en altijd te overtuigen dat hun jazz op het poppodium thuishoort.

Er staat ook best wel wat op het spel hier, want degene die de drie opdrachten het beste uitvoert zal worden gekozen tot Jazztalent van Nederland. Hiernaast ontvangt de winnaar een prijzenpakket waarmee de ontwikkeling van dit talent verder wordt gestimuleerd. Dit houdt in: nóg meer optredens op de poppodia en zo ook een optreden tijdens een Duvel Vibes Live evenement. Ook wordt de winnaar opgenomen in de selectieprocedure voor de Popronde 2012. Daarnaast wordt het nieuwe jazztalent gekoppeld aan het artiestencoachingtraject van Flexmusic en zendt NTR | Radio 6 het winnende finaleoptreden uit.

Op donderdag 5 januari 2012 wordt op Radio 6 bekendgemaakt wie de uiteindelijke winnaar van de Get your Jazz On Stage-battle is.


deel via whatsapp
blofnews.gif1

BLOF NAAR DE IJSSELHALLENZwolle is de plek waar Blof een grote show zal gaan geven, namelijk in de...

JonathanWilsonnews

JONATHAN WILSON NAAR DOORNROOSJE [UPD] Jonathan Wilson , die dit jaar ook het voorprogramma van Wilco verzorgt in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS