Atlas Losing Grip tweemaal in Nederland

Door JT1990 op 28 oktober 2011 - 14:29 Ex drummer en frontzanger van de legendarische Zweedse skatepunkband Satanic Surfers, Rodrigo Alfaro, komt op donderdag 10 november met zijn nieuwe band Atlas Losing Grip naar de intieme setting van de Maloe Melo in Amsterdam. Hiernaast zal de band op 11 november ook naar de Merleyn in Nijmegen komen.

Na hun tour met Bad Religion, Millencolin en Venerea dit jaar, hebben ze hun geweldige album State Of Unrest uitgebracht waarmee ze nu een eigen tour in Europa doen. Met dit album wordt de band door verschillende ezines geprezen als ‘beste melodische punkrock band van Europa’. Energieke nummers, melodische riffs, subtiele basslines, geweldige zang en heerlijke Bad Religion-actige refreins. Zweedse punkrock leeft weer en ook als je van Rise Against en Good Riddance houdt, is dit absoluut een band die je live moet zien!

Kaartjes voor Amsterdam kosten €8,- en zijn alleen aan de deur te koop. Kaarten voor Nijmegen kosten €9,- en zijn al verkrijgbaar.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



riseagainstnewss.jpg4

RISE AGAINST NAAR AB, SPECIALE ACTIE VOOR...Op 8 februari 2012 zal Rise Against optreden in AB, Brussel. Als je kaarten...

madballnews.jpg1

TWEE NIEUWE NAMEN REBELLION TOUR Strength Approach en Deez Nuts zijn toegevoegd aan de line-up van de...

REACTIES

Avatar paingrief
vr 28 okt 2011 15:04

paingrief Kijk, dat zijn nog eens mooie prijsjes!

 1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.