Winnen: 3x2 kaarten The Animals & Friends in Vroomshoop

Door op Iedereen kent natuurlijk de hits 'House of the Rising sun' en 'We gotta get out of this place'. Dit keer geen coverband maar de de originele band. The Animals And Friends komen namelijk naar Het Front in Vroomshoop!

Het voorprogramma zal worden gedaan door Birth of Joy. Het poprocktrio Birth of Joy is geformeerd rondom zanger/gitarist Kevin Stunnenberg. De minimale bezetting met verder drums en hammondorgel zorgt voor een superstrakke en melodieuze rock die zwaar leunt op de Detroit-sound van MC5 en de toegankelijke pop van The Doors. Drummer Bob Hogenelst is een maniakale powerdrummer uit de Keith Moon-school. terwijl GertJan zijn orgeltje opzweept tot een orgasme en Kevin zijn snaren en stembanden teistert alsof zijn leven er van af hangt. Kortom met hun 'ouderwetse' sound de perfecte opwarmer voor de hits van de de Animals.

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor The Animals & Friends op vrijdag 4 november in Het Front in Vroomshoop!

Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je The Animals & Friends niet wil missen (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, je adresgegevens en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'The Animals & Friends'.

Let wel: Meedoen met deze winactie kan t/m maandag 31 oktober.deel via whatsapp
lmfaonews

LMFAO OOK TERUG NAAR AMSTERDAM Gaven we vrijdag al bericht dat LMFAO naar Tivoli toe komt, is het nu ook...

computers2

THE COMPUTERS IN NIJMEGEN AFGELAST WEGENS... De Engelse band The Computers heeft hun optreden vandaag in Nijmegen moeten...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS