Winnen: 2x2 kaarten Atari Teenage Riot in het Patronaat

Door JT1990 op 14 oktober 2011 - 10:37 Start the Riot! De uitvinders van de digital hardcore komen naar Patronaat! Atari Teenage Riot heeft zich met hun nieuwe album Is this Hyperreal? opnieuw uitgevonden en zijn weer helemaal bestand tegen de 21e eeuw!

Na het overlijden van MC Carl Crack in 2001 werd de kans op een reünie wel erg klein, maar frontman Alec Empire pikte onlangs de zwarte vlag weer op met aantal goed ontvangen live shows en na twaalf jaar ook weer een album release. En in die twaalf jaar lijkt er weinig veranderd. Nog steeds brullen ze messcherp politiek getinte teksten op loodzware technobeats met scheurende gitaren. Met een wereldwijd tourschema voor de boeg komt Atari Teenage Riot, naast optredens in de legendarische club Tresor in Berlijn, ook naar digital hardcore city Haarlem om de kleine zaal af te breken. Bereid je dus zowel geestelijk als lichamelijk voor, want zeker in combinatie met Meldy Peaches en Ramm in het voorprogramma gaat het serieus vlammen en stuiteren worden.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor het concert van Atari Teenage Riot op zaterdag 29 oktober in het Patronaat!

Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je Atari Teenage Riot niet wil missen (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, je adresgegevens en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Atari Teenage Riot'.

Let wel: Meedoen met deze winactie kan t/m vrijdag 21 oktober.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



fmbelfastnews.jpg

FM BELFAST KOMT DIT JAAR NOG NAAR BRUSSELDe pop/electro band uit Reykjavik, IJsland komt naar Brussel op 7 december,...

Baroeg Podium1

AWAKEN DEMONS EN ANNOTATIONS OF AN AUTOPSY NAAR... De bands Awaken Demons en Annotations Of An Autopsy zijn door hun...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.