ADV: Pepsi Music Machine komt met remixwedstrijden

Door Marz667 op 20 september 2011 - 15:26 De Pepsi Music Machine was dit jaar te vinden op onder andere Defqon.1, Decibel Outdoor, Mystery Land en Q-Base en laat bezoekers spelen met bestaande dance-tunes. De frisdrank kwam naar de festivals met een container vol met consoles, trommels en hendels. Achter iedere knop zaten verschillende licht- en geluidseffecten en de deelnemers werden uigedaagd een zo goed mogelijke remix te maken.

Ook na het festivalseizoen gaan de remixwedstrijden door. De bezoekers van website Pepsi.nl worden gevraagd om een nummer van DJ Ricky Rivaro onder handen te nemen. Deze Nederlandse DJ draait al geruime tijd, onder andere voor ID&T, en remixte voor Pepsi de Negrocan klassieker 'Cada Vez'. Deze dient vervolgens als basis van de Refresh the Remix-tool, waarmee bezoekers hun eigen Refreshed-versie in elkaar kunnen zetten.

Altijd al zelf geprogrammeerd willen worden op een groot muziekfestival en willen weten of er een echte producer in je schuilt? Leef je dan uit met de Pepsi Music Machine! Met het remixen maak je elke dag kans op een iPod touch en de beste 10 remixes winnen een SAE Dance Music Producer workshop.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



APaleHorseNamedDeathnews1

AMSTERDAM, KERKRADE EN ANTWERPEN VOOR A PALE HORSE...De Amerikaanse doom metalband A Pale Horse Named Death heeft een Europees...

dekleinekomedienews.jpg

MARIKE JAGER, PETER HEERSCHOP, LEBBIS E.A. OP 225E... Mike Boddé, Marike Jager, Huub van der Lubbe, Giovanca, Mondo Leone, Peter...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.