Fleetwood Mac officieel bij elkaar

Door JT1990 op 05 september 2011 - 13:25 Na de geruchten van vorige week, is het nu eindelijk officieel! Fleetwood Mac komt weer bij elkaar. Er is namelijk door de gitarist/zanger Lindsey Buckingham bekend gemaakt dat ze zeven optredens gaan geven in Engeland.

Fleetwood Mac is een Britse/Amerikaanse rock band en is bekend van nummers als: Albatross, Shake Your Moneymaker, Black Magic Woman, Gypsy en vele andere nummers.

Eerder werd al aangegeven dat er een tour zou komen maar niet waar en hoe groot. Of dit ook echt de enige optredens zijn is niet bekend maar lijkt zeer onwaarschijnlijk. Als er een optreden in Nederland of België wordt gegeven zullen wij daar een nieuw bericht over plaatsen om jullie allen op de hoogte te houden!


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Muzikantendagnieuws

TWEE NIEUWE EDITIES MUZIKANTENDAGNadat er begin dit jaar al succesvolle edities waren van de Muzikantendag ,...

Noel Gallagher’s High Flying Birds goed8

NOEL GALLAGHER NAAR DE MELKWEG EN NAAR AB [UPDATE] Op 30 november zal Noel Gallagher een exclusief optreden komen geven in de...

REACTIES

Avatar Midas
ma 05 sep 2011 15:50

Midas Volgens mij heeft Buckingham niks te maken met de nummers die hier genoemd worden...
Peter Green was degene die zong en gitaar speelde in nummers als Albatross en Black Magic Woman.
Toen Fleetwood Mac nog een goeie bluesband was.

Later werd het een naar mijn mening walgelijke popgroep met nummers als Go Your Own Way en toen zat volgens mij Buckingham bij de 'band'

 0
Avatar JT1990
ma 05 sep 2011 16:00

JT1990 Ja dat klopt inderdaad, maar het was Kensington toch echt die de tour bekend maakte, en het waren toch vooral die nummers die Fleetwood Mac bekend heeft gemaakt.. Dat hun stijl totaal anders werd is jammer maar het ontkomt niet aan de waarheid!

 0
Avatar E-Clect-Eddy
ma 05 sep 2011 18:26

E-Clect-Eddy Benieuwd of Christine McVie er deze keer bij zal zijn. Zijn eigenlijk twee verschillende bands onder Peter & Lindsey maar kan songs van beiden erg waarderen. Is het 'alleen' een tour of ook een nieuw album?

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.