Voorprogramma 10 jaar Festivalinfo in Melkweg bekend

Door JT1990 op 01 september 2011 - 12:33 Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, viert Festivalinfo dit jaar haar 10-jarig jubileum! Natuurlijk laten we dit heugelijk feit niet onopgemerkt voorbij gaan. Op donderdag 15 september organiseren we een concertavond in de Oude Zaal van de Melkweg. Nadat eerder Cloud Control werd bevestigd om op dit feest op te treden is nu ook het voorprogramma bekend: The Tunes

The Tunes maken een eigenzinnige mix van folk 'n roll en ze waren in 2008 door 3voor12 uitgeroepen tot: "de belofte van 2008". Oor noemt de band het zonnige broertje van Mumfords & Sons. Dit jaar waren The Tunes al op de Zwarte Cross te zien en ook Appelpop wordt nog door de band aangedaan.

Kaarten voor 10 jaar Festivalinfo in de Melkweg zijn via de Melkwegsite verkrijgbaar. Kaarten kosten €14,-. Het belooft een gezellige avond te worden en we hopen je daar te zien!


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



pinkprojectnews4

PINK PROJECT DOET THE WALL THEATERTOURDe Nederlandse Pink Floyd coverband Pink Project gaat een theatertour doen....

unexpected

GRATIS KAARTEN VOOR NIGHT OF THE UNEXPECTED BIJ... Als je de debuutplaat van Thundercat koopt in Plato Utrecht, krijg je...

REACTIES

Avatar noname
do 01 sep 2011 14:09

noname Hoewel ik het best leuk zou vinden om te gaan, is donderdag voor mij de minst handige avond in de week. Toch hoop ik dat jullie wat mensen die kant op weten te krijgen!

 0
Avatar RobZ
do 01 sep 2011 15:11

RobZ Dank! Gaat goedkomen :)

noname schreef:
Hoewel ik het best leuk zou vinden om te gaan, is donderdag voor mij de minst handige avond in de week. Toch hoop ik dat jullie wat mensen die kant op weten te krijgen!

 0
Avatar tbeemster
do 01 sep 2011 16:34

tbeemster Had me leuk geleken, maar ook voor mij is donderdag geen handige dag! Jammer!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.