Winnen: 2x2 Meet & Greet Yellowcard

Door KenStash op 12 augustus 2011 - 13:12 Na enkele jaren uit elkaar geweest te zijn, besloten de heren van Yellowcard in 2010 dat hun passie voor het maken van muziek sterker was en kwamen ze weer bij elkaar. Gelukkig maar! Met hun post-punk / alternative rock wisten ze in 2006 door te breken met de single 'Ocean Avenue' van het gelijknamige album, welke zeer goed werd ontvangen door de pers. Hun nieuwe album When You're Through Thinking, Say Yes is net uit en na een pauze van enkele jaren kan het niet anders dan dat Yellowcard een paar energieke shows in Nederland zal neerzetten!

Podiuminfo mag 2x2 kaarten + een Meet & Greet met Yellowcard weggeven: Voor de uitverkochte show in W2 (23 augustus) en voor de show in Vera (24 augustus)!

Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je de Meet & Greet met de heren niet wil missen (Voor de show in W2 doe je dat via deze link en voor de show in Vera klik je hier. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, je adresgegevens en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Yellowcard'. Vermeld wel duidelijk voor welke show en Meet & Greet je in aanmerking wilt komen!

Let wel:
Meedoen met deze winactie kan tot maandag 22 augustus 2011


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



frontstage

LUISTER FRONTSTAGE RADIO 55 TERUG!De tijd vliegt, zullen we maar zeggen. Afgelopen woensdag zaten we namelijk...

George Michael

EXTRA KAARTEN GEORGE MICHAEL BESCHIKBAAR Er zijn extra kaarten vrijgekomen voor de shows van George Michael in Ahoy....

REACTIES

Avatar doragonboy
vr 12 aug 2011 14:26

doragonboy DIT WIL IK HEEL GRAAG =D

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.