The Mirror: 'Grootse internationale tournee Madonna in 2012'

Door Marz667 op 09 augustus 2011 - 13:05 De Amerikaanse zangeres Madonna plant een internationale tournee voor 2012 die grootser dan ooit moeten worden, schrijft de Britse boulevardkrant The Mirror. Madonna werkt momenteel in een studio aan een nieuw album.

De zangeres zou samenwerken met producer William Orbit om een nieuwe cd te maken. Orbit was eerder medeverantwoordelijk voor de productie van Madonna's album Ray of Light uit 1998.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



atariteenageriotnewss2

ATARI TEENAGE RIOT IN OKTOBER NAAR BIBELOTDe Duitse digital hardcore-band Atari Teenage Riot komt naar Nederland. De...

whynews.jpg

WHY? MET 'ACOUSTIC PIANO TOUR' NAAR BRUSSEL De hiphop/indie-groep Why? komt naar Brussel. De Amerikanen zullen met hun...

REACTIES

Avatar romy74
di 09 aug 2011 14:34

romy74 ik ben benieuwd

 0
Avatar Bloodedman
di 09 aug 2011 14:48

Bloodedman Leuk nieuws! Hopelijk klinkt haar nieuwe CD beter dan de vorige!

 0
Avatar smellycat
di 09 aug 2011 17:57

smellycat Ben alleen bang dat de prijzen weer rond de honderd euro gaan liggen (of misschien wel erboven??) en ben nog banger dat het weer in de Arena zal zijn. Ze moeten daar gewoon lekker voetballen en geen concerten houden. Volgens mij heb ik nog nooit een goede recessie gelezen van een concert dat daar gehouden is?

 0
Avatar Bloodedman
di 09 aug 2011 19:46

Bloodedman smellycat schreef:
Ben alleen bang dat de prijzen weer rond de honderd euro gaan liggen (of misschien wel erboven??) en ben nog banger dat het weer in de Arena zal zijn. Ze moeten daar gewoon lekker voetballen en geen concerten houden. Volgens mij heb ik nog nooit een goede recessie gelezen van een concert dat daar gehouden is?


Zal ook leuker zijn als ze in Ahoy of Ziggo Dome zal staan alleen ben ik bang dat dan de ticketprijzen nog hoger zullen uitvallen!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.