Winnen: 2x2 kaarten Los de Abajo in Tivoli en de Melkweg

Door Frits89 op 21 juni 2011 - 14:03 Los de Abajo is een losgeslagen bende warmbloedige muzikanten uit Mexico Stad die hun eigen genre hebben bedacht: tropipunk. Oorspronkelijk begon Los de Abajo als kwartet dat latin ska speelde, maar met de toestroom van nieuwe bandleden werd hun output diverser. Met hun eigenbeheerdebuut trokken ze de aandacht van David Byrne, die de band in 1999 tekende op zijn Luaka Bop-label. Inmiddels zijn ze met z’n achten een geoliede rock-, salsa-, reggae- en cumbiamachine.

Los de Abajo staat 1 juli in Tivoli in Utrecht en 2 juli in de Melkweg te Amsterdam. Wil je daarbij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor beide concerten.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Los de Abajo wilt (Dat doe je hier voor Tivoli en hier voor de Melkweg). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebruikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Los de Abajo zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Los de Abajo' en vermeld in het mailtje je volledige naam plus naar welk concert je wilt.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



RickRossnews13

CONCERT RICK ROSS VERPLAATST NAAR DE MELKWEGHet optreden van rapper Rick Ross in Amsterdam van 25 juni wordt verplaatst...

DublinDeathPatrolnews2

DUBLIN DEATH PATROL VOOR KWF KANKERBESTRIJDING NAAR... De Amerikaanse trashmetalband Dublin Death Patrol komt last-minute vrijdag...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.