Winnen: 3x2 Shantel Bucovina Club Orkestar in Metropool te Hengelo

Door Frits89 op 06 juni 2011 - 12:56 Shantel is de onbetwiste koning van de balkanpop. Met dikke hits als Bucovina, Disko Partizani en Mahalageasca op zijn naam weet de Duitse muzikant en producer al flink wat jaren de dansvloeren te vullen voor de zomerse balkanklanken. Geheel in de traditie van Roemeense en Servische balkanfanfares richtte Shantel zijn eigen Bucovina Club Orkestar op. Een concert van dit orkest is een groot feest, waarbij de band zowel het eigen werk van Shantel als ook de bekende traditionals en classics voorbij komen.

Shantel Bucovina Club Orkestar staat 17 juni in Metropool in Hengelo. Wil je daarbij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 3x2 kaarten weggeven voor dit concert.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Shantel Bucovina Club Orkestar wilt (Dat doe je hier). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebruikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Shantel Bucovina Club Orkestar zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Shantel Bucovina Club Orkestar' en vermeld in het mailtje je volledige naam.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



elipaperboy1

ELI 'PAPERBOY' REED NAAR TIVOLIAfgelopen april stond Eli 'Paperboy' Reed nog in de Melkweg. En vandaag is...

princefotonews

PRINCE NOG EEN KEER NAAR AHOY OP 26 JULI Prince krijgt er maar geen genoeg van! Na een aantal jaar afwezigheid in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.