Ill Niño bij Papa Roach in 013

Door HarmG op 03 juni 2011 - 15:58 Het laatste deel van Ill Niño's Europese tour is geannuleerd, maar een paar weken daarvoor is de band nog wel op stap. Zwarte Cross en Dour zitten er niet meer in voor de groep, maar fans kunnen op 5 juli in 013 terecht voor een show van Ill Niño. Ze verzorgen namelijk het voorprogramma van Papa Roach.

Kaarten voor het concert zijn al een tijdje verkrijgbaar. Een kaartje kost 26,50 euro en is verkrijgbaar via de website van 013.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



princenewsss1

PRINCE VOOR OPTREDEN NAAR GENTPrince laat het niet bij zijn drie optredens op North Sea Jazz 2011. De...

digitalism1

AMSTERDAM VOOR DIGITALISM Naast Rock Werchter, Hurricane, Exit en een scala aan andere festivals, doet...

REACTIES

Avatar elmojfk
vr 03 jun 2011 17:25

elmojfk WTF!!! eerst cancelen ze zelf de act in de melkweg waar ze ook als voorprogramma stonden van papa roach, daarna cancelen ze de cross en nu komen ze wel in 013 wat is dit voor onzin!!! tour dan gewoon heel even door of gaan ze dit ook cancelen?

 0
Avatar Solar.Cell
vr 03 jun 2011 20:47

Solar.Cell Beide bands boeien me niet echt, maar dit onregelmatige gedoe met afzeggen, wel spelen, afzeggen, wel spelen is voor de fans echt asociaal!

 0
Avatar Eierkoek
vr 03 jun 2011 20:53

Eierkoek Volgens mij heb ik dit eerder meegemaakt, en toen cancellde Ill Niño ook. Die band moet daar eens mee kappen.

 0
Avatar BramR
za 04 jun 2011 16:49

BramR Ik heb ze gelukkig vorig jaar op nirwana tuinfeest gezien. Maar toen hadden ze ook al de halve zomer tour gecanceld van wegen rug klachten van de zanger fzo. Maar wat is nu de reden?

 0
Avatar MaybexMemories
zo 05 jun 2011 08:34

MaybexMemories BramR schreef:
Ik heb ze gelukkig vorig jaar op nirwana tuinfeest gezien. Maar toen hadden ze ook al de halve zomer tour gecanceld van wegen rug klachten van de zanger fzo. Maar wat is nu de reden?


Teveel zeurende fans XD

 0
Avatar elmojfk
zo 05 jun 2011 12:23

elmojfk MaybexMemories schreef:
BramR schreef:
Ik heb ze gelukkig vorig jaar op nirwana tuinfeest gezien. Maar toen hadden ze ook al de halve zomer tour gecanceld van wegen rug klachten van de zanger fzo. Maar wat is nu de reden?


Teveel zeurende fans XD

vind je het heel gek! ik koop iedere keer speciaal een kaartje om ill nino te zien en de eerste 2 keren hoorde je mij niet zeuren maar als ze dan een 3e keer annuleren dan is dat best klote.

 0
Avatar Dextermaniac
zo 05 jun 2011 13:51

Dextermaniac Dit is inderdaad gewoon best een naaistreek van Ill Nino. Af en toe een keer afzeggen moet kunnen, maar dit word gewoon te gek.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.