Winnen: kaarten The Crookes in Rotown en Fenix

Door Frits89 op 02 mei 2011 - 11:00 In hun korte bestaan heeft The Crookes al veel van zich laten horen. Zo is de band al diverse keren op de (Engelse) radio te beluisteren geweest met hun singles 'Backstreet Lovers', 'A Collier's Wife' en 'Bloodshot Days'. De jongens hebben in 2010 meer dan 150 live shows gespeeld in Engeland, Duitsland, Nederland en Amerika en werken hard om zo vaak mogelijk live te kunnen spelen. In maart dit jaar kwam hun debuutalbum Chasing After Ghosts uit. De band omschrijft het als een slaapkamer-symfonie voor gevoelige zielen; een romantisch hartverscheurend album dat naklinkt in het geluid van liefde, verlies en eenzaamheid.

The Crookes staan 9 mei in Rotown te Rotterdam en op 10 mei in Fenix. Wil je naar één van die concerten gaan? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor het concert in Rotown en 3x2 kaarten voor het concert in Fenix.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar The Crookes wilt (Dat doe je hier voor Rotown en hier voor Fenix). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar The Crookes zou willen, en naar welk concert) naar [email protected] onder vermelding van 'The Crookes' en vermeld in het mailtje je volledige naam.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Popronde.jpg

SELECTIE POPRONDE 2011 BEKENDPopronde heeft bekendgemaakt welke Nederlandse groepen twee maanden lang door...

rickross

RICK ROSS NAAR HEINEKEN MUSIC HALL De Amerikaanse rapper Rick Ross komt dit jaar weer naar Amsterdam. Maar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.