Winnen: 3x2 kaarten The Thermals in Effenaar

Door Frits89 op 11 april 2011 - 17:20 Soms moet muziek gewoon lekker simpel zijn. Drie akkoorden, een afgeragd drumstel en rammen maar. Enter The Thermals. De garagepop band uit Portland staan al jaren bij de liefhebber bekend om hun puntige nummers. Naar verluidt werd het debuutalbum More Parts per Million opgenomen op een viersporenrecorder van tien dollar. Het album werd uiteindelijk een vaste klant op de jaarlijstjes in 2003. Meer en meer verlaat het drietal de stoffige hoeken van de garage en nemen een meer poppy geluid aan. Maar dan zonder aan kracht en lol in te boeten.

The Thermals staat 22 april in Effenaar in Eindhoven. Wil je daarbij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 3x2 kaarten weggeven voor dit concert.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar The Thermals wilt (Dat doe je hier). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar The Thermals zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'The Thermals' en vermeld in het mailtje je volledige naam.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Phillip Glass1

PHILIP GLASS NAAR AMSTERDAMDe componist Philip Glass komt op vrijdag 13 mei naar de Melkweg. Tijdens...

TanzWut2

TANZWUT NAAR DE MELKWEG Tanzwut komt naar Nederland. Op 28 december staan de Duitsers in de Oude...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.