Winnen: 3x2 kaarten The Van Jets in Fenix

Door Frits89 op 10 maart 2011 - 14:42 The Van Jets is een rockband uit Oostende die een mengeling van glamrock, garagerock en pop speelt. De band won in 2004 Humo's Rock Rally. Eind 2006 kwam de single ‘Electric Soldiers’ uit als voorloper van het gelijknamige debuutalbum uit 2007. Dit officiële debuut zorgde voor optredens op het hoofdpodium van Rock Werchter en Pukkelpop. Nu is er het tweede album, ‘Cat Fit Fury’, dat de The Van Jets in Londen opnamen met Jon Gray, die eerder al The Kooks en Editors onder zijn hoede nam. The Van Jets klinken hierdoor lekker Brits en weten het swingende van bijvoorbeeld Franz Ferdinand te combineren met de “wall of sound” van een band als U2.

The Van Jets staan op 18 maart in Fenix te Sittard. Wil je daarbij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 3x2 kaarten weggeven voor dit concert.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar The Van Jets wilt (Dat doe je hier). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar The Van Jets zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'The Van Jets' en vermeld in het mailtje je volledige naam.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Duran Duran11

DURAN DURAN KOMT NAAR BRUSSEL EN DEN HAAGDe Britse popband Duran Duran komt naar België en Nederland. Het optreden...

katyb

KATY B NAAR BOTANIQUE De Britse singer-songwriter Katy B komt op 2 juni naar de Botanique in...

REACTIES

Avatar NikkiOldekamp
zo 13 mrt 2011 19:21

NikkiOldekamp wanneer krijgen de winnaars hier bericht van?

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.