Winnen: 3x2 kaarten Concubine in Fenix

Door op De Roermondse band Concubine zag in 1998 het daglicht. Door de jaren heen heeft het geluid van de band zich flink ontwikkeld, maar nooit is het eigen unieke geluid verloren gegaan. Eerst was het funkskametal in een 'fullmetal jacket', nu staat Concubine voor een flink potje cross-over metal.

Op 18 februari staat Concubine in Fenix, te Sittard. Wil je daarbij zijn? Dat Kan! Podiuminfo mag namelijk 3x2 kaarten weggeven voor het concert.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Concubine wilt (Dat doe je hier). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Concubine zou willen) naar acties@festivalinfo.nl onder vermelding van 'Concubine' en vermeld in het mailtje je volledige naam.doornroosjeAI.jpg

ANNA CALVI VAN MERLEYN NAAR DOORNROOSJEVanwege een grote vraag naar kaarten, is het concert van Anna Calvi op 4...

The Black Box Revelation2

THE BLACK BOX REVELATION NAAR MELKWEG De Belgische garagerockers van The Black Box Revelation komen weer eens...

REACTIES

Avatar Stofje
zo 13 feb 2011 00:48

Stofje Leven zij nog? Ik dacht dat ze echt dood waren.

Heb Concubine lange tijd intensief gevolgd, heb uiteraard hun cd ook in bezit. Heb de band nog in Breda laten optreden, omdat ik ze een groter bereik gunde. Aardige gasten, geweldige muziek, terwijl ik niet eens van metal hou. Ik zou ze graag weer eens willen zien, dus op zich een leuke prijsvraag. Maar Sittard... pff.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.