Vanavond Frontstage Radio 14!

Door op We blijven onverminderd doorgaan met ons eigen radioprogramma en vanavond is het alweer tijd voor Frontstage Radio deel 14! Van 6 tot 7 op Amsterdam FM, gepresenteerd door Martje Schoemaker. Deze week hebben we Peter Smidt, creative director van Eurosonic in de uitzending. Daarnaast hebben we natuurlijk weer veel muziek, met onder andere Crystal Castles, Yeasayer en We Be Naked.

Elke woensdag van 18:00 tot 19:00 presenteert Martje Schoemaker Festivalinfo's eigen Frontstage Radio. Met de allerlaatste nieuwtjes, concerttips en natuurlijk een lading fijne muziek!

Zo'n programma maken is natuurlijk leuk, maar nog mooier zou het zijn als we ook wat luisteraars hebben. Het programma is via de ether (in Amsterdam en omgeving) te beluisteren via 106.8 FM, op 103.3 via de kabel en (natuurlijk) online via deze link. Schakel vanaf 18:00 om en laat je verrassen. Het programma is via de link live te beluisteren. Na de uitzending komt de show verder on-demand beschikbaar.

Uiteraard zijn we benieuwd naar jouw mening, dus deel die vooral met ons in de comments. Alle feedback is welkom. Tot vanavond op de radio!incubatenewss

TWEEDE INCUBATED AVOND IN PARADOXNa de eerste Incubated, de maandelijkse muziekavond georganiseerd door het...

stopculturelekaalslagnews3

ARTIESTEN MAKEN ZICH HARD TEGEN BEZUINIGINGEN Freek de Jonge en vakbond FNV organiseren een manifestatie onder de naam,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.