Winnen: 2x2 kaarten Jimmy Eat World in Melkweg

Door tomvanbavel op 26 oktober 2010 - 13:06 De Amerikanen van Jimmy Eat World zijn al sinds doorbaakhit The Middle succesvol met hun pakkende emo/punk/rocksongs. Het langverwachte nieuwe album Invented van de band is uit sinds eind september en het is tijd om dat live te laten zien en horen.

Op 3 november staat Jimmy Eat World in de The Max van de Melkweg met in het voorprogramma Minus the Bear. Wil je erbij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor dit concert.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Jimmy Eat World wilt (Dat doe je hier). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Jimmy Eat World zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Jimmy Eat World' en vermeld in het mailtje je volledige naam.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



SymphonyXnews2

SYMPHONY X EN NEVERMORE MET POWER OF METAL IN AMSTERDAMDe bands Symphony X, Nevermore, Psychotic Waltz, Thaurorod en special...

ironwinenews1

PARADISO KRIJGT IRON AND WINE De singer-songwriter Samuel Beam komt naar Amsterdam. De 36-jarige Amerikaan...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.