Rectificatie in recensie Interpol

Door Stofje op 10 september 2010 - 11:23 Reacties via Twitter, de mail, intern en onder het nieuwsbericht over recensies: De recensie over het laatste album van Interpol klopte niet. In de recensie verkondigde recesentent Nick Augusteijn dat de sound van Interpol veranderd was door het vertrek van bassist Carlos D. Carlos D. speelt echter nog gewoon mee op het album en vertrok na afronding van Interpol.

De recensie is aangepast en is nu hier te lezen: Interpol - Interpol.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Kylie Minogue7

KYLIE MINOGUE OOK NAAR ARNHEMKrap een week geleden berichtten we al dat Kylie Minogue in het kader van...

metropoolnews.jpg5

ZAPPA PLAYS ZAPPA IN METROPOOL Dweezil Zappa, zoon van Frank Zappa, stond met zijn show Zappa Plays Zappa...

REACTIES

Avatar frankivo
vr 10 sep 2010 13:33

frankivo geeft mooi de waarde van reviews weer
iets horen wat er niet is :P

 0
Avatar Randier
vr 10 sep 2010 13:55

Randier frankivo schreef:
geeft mooi de waarde van reviews weer
iets horen wat er niet is :P


Een foutje geeft de waarde van de reviews niet weer hoor. Reviewer heeft in ieder geval opgemerkt dat de sound veranderd is, maar hangt er alleen een verkeerde reden aan. Achja, kan gebeuren...

 0
geen avatar
vr 10 sep 2010 13:55

RagingR2 Wil niet zeggen dat het er niet is; wil alleen maar zeggen dat er in de oorspronkelijke recensie werd gezocht naar een verklaring die niet blijkt te kloppen.:)

 0
Avatar Infadel
vr 10 sep 2010 13:58

Infadel wat een onzin, dat commentaar van Radnier en RagingR2. M.i. heeft Augusteijn zichzelf compleet ongeloofwaardig gemaakt als serieuze recensent. Zo'n blunder kun je niet wegwuiven met "Achja kan gebeuren...".

 0
Avatar Stofje
vr 10 sep 2010 14:18

Stofje @infadel: neuh, niet mee eens. Een recensent doet onderzoek naar band en album, leest dat de bassist uit de band gestapt is, hoort een in zijn oren groot verschil met eerdere albums en komt tot een conclusie: diens vertrek is hoorbaar op het album. Die conclusie is onterecht, het is een misser en dus is er een rectificatie. Nick schrijft al vele jaren voor ons naar volle tevredenheid. Ons punt is dan ook: 'flinke misser, kan gebeuren, dat lossen we op door een aanpassing en we concentreren ons weer op de volgende albums'.

 0
Avatar StephanB
vr 10 sep 2010 14:38

StephanB Eens met Stofje. Nick schrijft altijd goede recensies. foutje kan gemaakt worden. De beste stuurlui staan aan wal zullen we maar zeggen.

 0
Avatar riazor
vr 10 sep 2010 15:38

riazor blij dat er iets met (o.a.) mijn tweet is gedaan in elk geval :p vond het nogal een ongeloofwaardige recensie geworden.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.