Win kaarten voor Boo! in Paard van Troje, Melkweg of 013

Door op Boo! komt na maar liefst zes jaar van afwezigheid terug naar Nederland. De afgelopen tijd waren Chris Chameleon, Riaan van Rensburg en Ampie Omo al in het land om het langverwachte nieuwe album ‘The Three of Us’ op te nemen in Amsterdam. Eén van de populairste bands ooit uit Zuid-Afrika zal tot en met 17 september verschillende poppodia en festivals in Nederland trakteren op hun energieke live shows. Boo! noemt de door hun gespeelde muziekstijl Monki-punk, met het idee dat als je drie apen in een studio zet je ongeveer hetzelfde effect zou krijgen. Het is een mix van pop, funk, ska, reggae en punk.

Podiuminfo mag voor de optredens in Paard van Troje (9-9), 013 (10-9) en de Melkweg (16-9) kaarten weggeven!

Wil jij graag bij één van deze concerten aanwezig zijn? Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een mailtje sturen en in je Agendainfo aangeven dat je graag naar Boo! wilt. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Boo! zou willen) voor 7 september naar acties@festivalinfo.nl onder vermelding van 'Boo!’ en vermeld in het mailtje je volledige naam en de zaal waar je Boo! live wilt zien.Gnarls Barkley3

CEE-LO GREEN NAAR PARADISODe Amerikaanse zanger en rapper Cee-lo Green komt deze maand nog naar...

biffyblyro_news.jpg4

BIFFY CLYRO RAAST OOK NAAR TIVOLI De Schotse rockband Biffy Clyro komt niet alleen naar Doornroosje, maar zal...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.