Zuid-Afrika komt naar de Melkweg

Door StephanB op 11 juni 2010 - 14:59 Vandaag begint het WK in Zuid-Afrika en de Melkweg laat dit niet aan zich voorbijgaan. Buiten de wedstrijd Kameroen-Nederland die op 24 juni in de grote zaal te zien is, treden er de aankomende periode verschillende Afrikaanse artiesten op.

Zo komt na de wedstrijd Kameroen-Nederland het unieke Afro-Ethic sounds en Urban Soul Sauti Sol uit Kenia optreden. Vervolgens geeft de Zuid-Afrikaanse hip hopper Jack Parrow op donderdag 1 juli een concert en staat op 31 juli de uit hetzelfde land afkomstige BCUC op de planken in de oude zaal. In het najaar komen op 16 september Boo! en Knobsticker uit Zuid-Afrika optreden, speelt op 20 oktober het duo Goldfis@Ade en maakt op 23 oktober de wereldberoemde a-capella groep Ladysmith Black Mambazo zijn opwachting.

Als je tijdens het WK, dus tussen 11 juni en juli een kaartje koopt voor een van de Zuid-Afrikaanse artiesten die in de Melkweg optreden hoef je geen lidmaatschap te betalen. Deze kaarten zijn alleen te verkrijgen bij de kassa van de Melkweg onder vermelding van WK actie.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Festivalinfo logo nieuw

FOTOREPORTAGES VAN DE MOOISTE FESTIVALS EN CONCERTENHet Festivalseizoen is in volle gang en uiteraard is Festivalinfo overal bij...

yeasayer3

YEASAYER NAAR DOORNROOSJE Doornroosje maakt vandaag bekend dat Yeasayer het podium met een optreden...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.