Guus Meeuwis in 2011 zeker twee keer in Philips Stadion

Door ErikLuyten op 10 juni 2010 - 10:49 Vanaf morgen tot en met 19 juni staat Guus Meeuwis vijf keer in een afgeladen Philips Stadion met zijn Groots met een Zachte G stadion concerten, maar nu is al bekend dat de Brabantse zanger in 2011 voor de zesde keer zijn opwachting zal maken in het Eindhovense stadion.

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 juni 2011 zal Meeuwis opnieuw te zien zijn in het thuishonk van PSV. “Het is echt veel te leuk om ieder jaar mee te mogen maken! Een feest voor het publiek, maar zeker ook voor ons op het podium. Een betere reden om door te gaan is er niet!”, aldus Guus Meeuwis.

De kaartverkoop voor de concerten in 2011 start vrijdag 11 juni a.s. om 18.00 uur. Een verslag van dit jaar zul je volgende week kunnen lezen op Podiuminfo.nl.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



statusquonews.jpg

FRANCIS ROSSI (STATUS QUO) KOMT NAAR MELKWEG Francis Rossi , de karakteristieke gitarist, zanger en mede-oprichter van de...

watt

ZOMERPROGRAMMA WATT VERPLAATST NAAR ANDERE LOCATIES Omdat de gemeente Rotterdam geen financiële injectie geeft aan poppodium WATT...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.