Win kaarten voor Sonic Warfare

Door Sheryla op 09 juni 2010 - 11:53 Op vrijdag 18 juni zal weer de lekkere dubstep party Sonic Warfare plaatsvinden in de Melkweg.

Deze avond staat er niet alleen een vette line-up maar worden ook de subs dikker dan ooit! Het soundsystem van King Shiloh staat namelijk in de Melkweg. Wat betekent dat King Shiloh compleet met DJ's, toasters, producers, technici en eigen apparatuur roots reggae door de Melkweg zal laten galmen.
Ook Loefah, een bekend gezicht op Sonic Warfare, is aanwezig. Evenals Youngsta en Kryptic Minds, het gezamenlijke dubstepproject van producers Simon Shreeve en Brett Brighton. Het muzikale menu is deze editie duidelijk gewijd aan de diepe sounds uit Londen. Nederlandse aanvullen op de line-up Strye en resident DJ+, de muzikale gastheer.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor Sonic Warfare in de Melkweg op 18 juni!

Wil jij graag bij deze avond aanwezig zijn? Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar dit optreden wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de Sonic Warfare-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo gebuikers pagina (met daarin aangegeven dat jij naar Sonic Warfare zou willen) naar [email protected] onder vermelding van Sonic Warfare en vermeldt in het mailtje je naam.

Deze actie loopt tot en met 16 juni.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Korn16

KORN NAAR AMSTERDAM EN BRUSSELDe Amerikaanse metalband KoRn komt naar Nederland en België! De groep, die...

trashfestnews8

TRASHFEST NAMEN NAAR TILBURG Trashfest 2010 is afgelast, zoals je vorige week al kon lezen op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.