concert: Gers Pardoel in De Lantaarn op ZATERDAG 02 JUNI 2012

  • Gers Pardoel
    Bevrijdingsfestival Wageningen 2013
  • Gers Pardoel
    Bevrijdingsfestival Wageningen 2013
ZA.
02 JUN
GERS PARDOEL 20:30 uur De Lantaarn, Hellendoorn
2012
Hoofdprogramma Gers Pardoel
Voorprogramma De Pioniers
Toegang 10.00 vvk, excl. res.kosten

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 02 juni 2012.
Dat is 4317 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Tickets voor de show van Gers Pardoel, die aanvankelijk op zaterdag 3 maart zou plaatsvinden, zijn gewoon geldig voor de show van vanavond!

Momenteel scoort deze sympathieke Brabo hit na hit. Met o.a. nummers als ‘Morgen ben ik rijk’ en ‘Ik neem je mee’ bestormt hij de hitlijsten en hij zal aantonen dat dat niet voor niets is. Ook LIVE is het namelijk een openbaring van topniveau. Hij heeft het podiumtalent niet van een vreemde, want hij heeft ook met zijn maten van The Opposites (Broodje Bakpao) en The Partysquad (Ik Ga Hard) al menig publiek weten te vermaken!

Gers heeft ook nog eens een enorme hit weten te maken met de meest bekende en meest muzikale Brabander, namelijk Guus Meeuwis! ‘Nergens Zonder Jou’ werd zelfs een 3FM Megahit. Dat beloofd met Gers Pardoel dus een supergezellige avond te worden in De Lantaarn!

Foto's van Gers Pardoel, De Pioniers

Foto Gers Pardoel te Bevrijdingsfestival Zuid Holland 2012 Foto Gers Pardoel te Bevrijdingsfestival Wageningen 2013 Foto Gers Pardoel te Top 2000 in concert Foto Gers Pardoel te Bevrijdingsfestival Wageningen 2013 Foto Gers Pardoel te Bevrijdingsfestival Overijssel 2013 Foto Gers Pardoel te Bevrijdingspop Haarlem 2012
 
Bekijk alle 77 foto's van Gers Pardoel

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws