concert: The Lurkers / The Bips in The Stage (GL) op VRIJDAG 07 MEI 2010

  • The Bips
    Claw Boys Claw - 5/4 - Tivoli
    © Marcel Poelstra
  • The Bips
    Claw Boys Claw - 5/4 - Tivoli
    © Marcel Poelstra
VR.
07 MEI
THE LURKERS / THE BIPS 21:00 uur The Stage (GL), Arnhem
2010
Hoofdprogramma The Bips The Lurkers
Toegang 7,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 07 mei 2010.
Dat is 5097 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

The Lurkers, first wave punkrockers. Ontstaan in 1976 en beïnvloed door bands als The Ramones, New York Dolls en Britse Beat en Glamrock acts zoals Slade en Sweet. De band vormde hieruit een geheel eigen sound, zoals het hoort - pakkend, eenvoudig, en recht door zee, zowel muzikaal als tekstueel.
In de hoogtijdagen van de punk tekende ze bij Beggar's Banquet, en scoorde ze 5 top 40 hits in de UK. Ze waren te zien bij Top of the Pops en veelvuldig te horen bij de John Peel Show.
In de eerste 10 jaar natuurlijk een aantal break-ups en leden wisselingen doorstaan. Maar sinds 1987 is Arturo Bassick (de originele oprichter van de band) niet meer van de planken afgeweest.

The Bips, Gelderlands eigen '77 punkrock helden. Oké, iets minder lang bezig, maar sinds '87 is The Bips ook niet weg geweest uit het punk circuit. En dat zal ook nooit gebeuren.

Foto's van The Bips, The Lurkers

Foto The Bips te Randrock 2005 Foto The Bips te Claw Boys Claw - 5/4 - Tivoli Foto The Bips te Claw Boys Claw - 5/4 - Tivoli Foto The Bips te Claw Boys Claw - 5/4 - Tivoli
 
Bekijk alle 4 foto's van The Bips