concert: The Fabulous Thunderbirds in Atak op DONDERDAG 08 JULI 2010

  • The Fabulous Thunderbirds
    Bospop 2013
    © Bianca Stommel
  • The Fabulous Thunderbirds
    Bospop 2013
    © Bianca Stommel
DO.
08 JUL
THE FABULOUS THUNDERBIRDS 20:30 uur Atak, Enschede
2010
Hoofdprogramma The Fabulous Thunderbirds
Toegang Ticket: €21,00
Aan de deur: €24,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 08 juli 2010.
Dat is 5039 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Al meer dan 30 jaar bestaat de Amerikaanse band The Fabulous Thunderbirds. Ze staan bekend om hun eigen en krachtige sound die be�nvloed is door een diversiteit aan muziekstijlen. Daarmee manifesteren ze zich als een uniek muzikaal product.


The Fabulous Thunderbirds zijn favoriet geworden bij vele muzikanten en zo openden zij concerten van o.a. The Rolling Stones en Eric clapton. Ze staan vooral bekend om haar uitstekende live reputatie met hits als "Tuff Enuff" en "Wrap it up" waarmee zij de hele wereld rondreisden.


De grondlegger en enige origineel lid van de groep is zanger Kim Wilson. Wilson is in 2009 genomineerd voor een Grammy Award voor zijn werk op de sountrack van de film Cadillac Records .

Wilson benadrukt dat ze zijn begonnen als een "straight blues band" maar dat ze tegenwoordig diverse een mix brengen van diverse stijlen. Ze zijn nu een Amerikaanse band met veel meer energy dan vroeger.

Foto's van The Fabulous Thunderbirds

Foto The Fabulous Thunderbirds te Bospop 2013 Foto The Fabulous Thunderbirds te Bospop 2013 Foto The Fabulous Thunderbirds te Bospop 2013 Foto The Fabulous Thunderbirds te Holland International Blues Festival 2017 Foto The Fabulous Thunderbirds te Holland International Blues Festival 2017 Foto The Fabulous Thunderbirds te Bospop 2013
 
Bekijk alle 9 foto's van The Fabulous Thunderbirds