concert: Tim Knol in EKKO op VRIJDAG 12 FEBRUARI 2010

  • Tim Knol
    Werfpop 2011
  • Tim Knol
    Parkpop 2011
    © Maaike van Grol
VR.
12 FEB
TIM KNOL 20:30 uur EKKO, Utrecht
2010
Hoofdprogramma Tim Knol
Voorprogramma Marten de Paepe
Toegang 9 Euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 12 februari 2010.
Dat is 5179 dagen geleden.

Concert uitverkocht
Tim Knol in EKKO is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

Voorspellingen zijn altijd gevaarlijk in de wondere wereld van de popmuziek, maar dat de pas 20-jarige singer/songwriter Tim Knol een gouden toekomst tegemoet gaat, lijkt zo klaar als een klontje. Een talent waar de complete Nederlandse rootswereld op heeft zitten wachten. Tegen de tijd dat de opmerkelijk doorleefd zingende Tim op Noorderslag aantreedt, is zijn debuutalbum op het immer alerte Excelsiorlabel uit en wij zeggen u: dat wordt een plaat waar we jaren later nog over zullen praten. Wie niet wil geloven dat zijn songs minstens zo goed zijn als die van voorbeelden als Steve Earle, Gram Parsons, Rod Picott en Ron Sexsmith, moet hem dit najaar maar eens uitchecken in het voorprogramma van Johans afscheidstour. Drie vliegen in één klap!
Vanavond is een zeer bijzondere avond want ruim een jaar geleden begon het allemaal in EKKO. De eerste keer on stage met de band die op zijn nieuwe plaat te horen is.
Bron: www.eurosonic.nl

Foto's van Tim Knol, Marten de Paepe

Foto Tim Knol te Johan - 20/12 - Effenaar Foto Tim Knol te Eurosonic Noorderslag 2011 Foto Tim Knol te Tim Knol - 23/03 - Paradiso Noord Foto Tim Knol te Heartland Festival 2018 Foto Tim Knol te Tim Knol - 23/03 - Paradiso Noord Foto Tim Knol te Vlaamse Reuzen Hollandse Leeuwen 2011
 
Bekijk alle 80 foto's van Tim Knol

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest