concert: Green Lizard in Doornroosje op WOENSDAG 08 FEBRUARI 2006

  • Green Lizard
    Face Tomorrow + Green Lizard - 15/11 - Melkweg
    © Marcel Poelstra
  • Janez Detd
    Nirwana Tuinfeest 2017 - Zaterdag
    © Jarka van der Velden
WO.
08 FEB
GREEN LIZARD Rode Zaal, 21:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2006
Hoofdprogramma Green Lizard
Voorprogramma Janez Detd
Toegang 10 euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 08 februari 2006.
Dat is 6641 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Het Tilburgse Green Lizard won in 1996 de Grote Prijs van Nederland en verraste vervolgens met het debuutalbum ‘Identity’. De punky nummers van het prille begin zijn uitgegroeid tot melodieuze metalgrungerocksongs. Ook de opvolger ‘Newborn’ wordt juichend ontvangen. Momenteel legt de band de laatste hand aan het nieuwe album dat in januari verwacht wordt.

De beste songs van de vier postpunk-/garagerockers van het Belgische Janez Detd doen in niets onder voor het beste werk van buitenlandse grootheden als NoFX, All, Green Day, No Fun At All, Pennywise en The Offspring. Janez Detd, in 2000 uitgeroepen tot meest belovende Belgische groep, is uitgegroeid tot de meest geboekte band van België. Met het afwisselende album ‘Anti Anthems’ is de band definitief doorgebroken. Verwacht alles tussen college rock songs en skatecore en van catchy punk tot up-tempo ska en surf. En verbaas je ook niet Mano Negra en/of A-Ha gecovered worden.

Foto's van Green Lizard, Janez Detd

Foto Green Lizard te Monsters of Mariaheide 2013 Foto Green Lizard te Kempenerpop 2013 Foto Green Lizard te Face Tomorrow + Green Lizard - 15/11 - Melkweg Foto Green Lizard te Face Tomorrow + Green Lizard - 4/11 - Tivoli Foto Green Lizard te Come as you are 2018 Foto Green Lizard te Come as you are 2018
 
Bekijk alle 42 foto's van Green Lizard
Bekijk alle 13 foto's van Janez Detd

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest