concert: Festival van het Lied in Atak

DO.
01 DEC
FESTIVAL VAN HET LIED 20:30 uur Atak, Enschede
2005
HOOFDPROGRAMMA Dyzack
VOORPROGRAMMA Chris Chameleon
Ysis
TOEGANG 7,50 VVK 6,50

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 01 december 2005.
Dat is 5068 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Op deze avond staat het lied centraal: geen vernieuwde invalshoeken, geen dansbare beat, maar gewoon mooie songs gebracht door gepassioneerde muzikanten.

Dyzack formeerde begin dit jaar een band om nieuw materiaal op te nemen. Resultaat is het album “Somewhere There’s a Monkey Laughing”. De sound is minder uniek, maar de liedjes staan net als voorheen weer op eenzame hoogte.

Boo! is voorbij. Na de laatste tour bleef alleen zanger Chris Chameleon over. Hij nam vervolgens de gedichten van de legendarische Zuid-Afrikaanse dichteres Ingrid Jonker en zette ze op muziek. Resultaat is het album “Ek Herhaal Jou”. Hij zal ook nummers van zijn oude band Boo! spelen.

Ysis is een opkomend talent uit de provincie Overijssel: drie jonge vrouwen, waarvan twee bijzonder mooi zingen en die zichzelf begeleiden op gitaar en cello.

FOTO'S VAN Dyzack, Chris Chameleon, Ysis

Foto Dyzack te Blaudzun - 10/3 - Patronaat Foto Dyzack te Crossing Border Den Haag 2011 Foto Dyzack te Crossing Border Den Haag 2011 Foto Dyzack te Popronde Almere 2012 Foto Dyzack te Blaudzun - 10/3 - Patronaat Foto Dyzack te Blaudzun - 10/3 - Patronaat
 
Bekijk alle 8 foto's van Dyzack
Bekijk alle 2 foto's van Ysis

GERELATEERD NIEUWS