concert: Mad Sin + The Body Bags in Luxor Live

ZA.
19 SEP
MAD SIN + THE BODY BAGS Grote zaal / Main hall, 21:00 uur Luxor Live, Arnhem
2009
HOOFDPROGRAMMA Body Bags Mad Sin

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 19 september 2009.
Dat is 3560 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Mad Sin + The Body Bags in Luxor Live
DEZE Mad Sin + The Body Bags TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 19 sep
Luxor Live, Arnhem

EXTRA INFORMATIE

De legendarische psychopunks van Mad Sin laten weer van zich horen... en hoe! Hun knallende mix van rockabilly, punk en old school hardcore is onweerstaanbaar.
Mad Sin ontstond in 1987 in Oost-Berlijn, uit een levendige psychobilly/ rockabilly/ punk undergroundscene. Het IJzeren Gordijn vormde voor de mannen geen barrière en al snel veroverden ze de rest van Europa met hun eerste album ‘Chills and Thrills’. Begonnen als een trio zijn ze uitgegroeid tot een zeskoppige band die je compleet omver blaast met hun hardrockende psycho-punk waar de ruigheid van af druipt. Nog altijd helemaal in hun element op het podium, mag je een show van Mad Sin echt niet missen!
Als supportact komt het Arnhemse The Bodybags mee, een vierkoppige band met als grote inspiratiebronnen psychobilly, rockabilly, punk en de dood.

FOTO'S VAN Mad Sin

Foto Mad Sin te Amphi Festival 2018 Foto Mad Sin te Speedfest 2012 Foto Mad Sin te Tuinfeest Nirwana 2006 Foto Mad Sin te Amphi Festival 2018 Foto Mad Sin te Amphi Festival 2018 Foto Mad Sin te Faster and Louder 2018
 
Bekijk alle 30 foto's van Mad Sin

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST