concert: De Jeugd Van Tegenwoordig (Check This) in Hedon op VRIJDAG 22 MEI 2009

  • De Jeugd Van Tegenwoordig
    De Jeugd Van Tegenwoordig - 20/10 - 013
    © Kaylee Verschure
  • De Jeugd Van Tegenwoordig
    Vestrock 2013
    © Erik Knevelbaard
VR.
22 MEI
DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG (CHECK THIS) 20:30 uur Hedon, Zwolle
2009
Hoofdprogramma De Jeugd Van Tegenwoordig
Voorprogramma Turboglad
Winne
Toegang €5,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 22 mei 2009.
Dat is 5425 dagen geleden.

Concert uitverkocht
De Jeugd Van Tegenwoordig (Check This) in Hedon is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

HOLLEREER! trek je Skinny Jeans maar weer uit de kast en vraag je in hemelsnaam nog eens af Watskeburt?. De Jeugd van Tegenwoordig komt naar Hedon en uit eerdere ervaringen weten we dat dat op zijn zachts gezegd een hele belevenis wordt. Willie Wartaal, Vieze Fur en P.Fabergé nemen letterlijk de tent over met hun eigen kenmerkende geluid. Pompende beats, electronische samples en het bijzondere talent om zo vaag mogelijk je teksten eruit te gooien. Sommigen zien ze als een grap, maar als je hun prijzenkast en hitnoteringen ziet weet je dat het serieus is. En ach, stiekem zijn we allemaal onder de indruk van De Jeugd van Tegenwoordig inclusief de heren zelf, Datvindjeleukhè!

Check This is het nieuwe Hedon concept waarbij je voor weinig geld grote namen kan verwachten. Dankzij dit initiatief kunnen jongeren kennismaken met de activiteiten van poppodium Hedon. Check This wordt mede mogelijk gemaakt dankzij subsidies van de provincie Overijssel en de gemeente Zwolle.

Foto's van De Jeugd Van Tegenwoordig, Turboglad, Winne

Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te De Jeugd van Tegenwoordig - Larger Than Live 11/07 - Ziggo Dome Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Appelpop 2022 Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te De Jeugd van Tegenwoordig - 19/02 - Rotown Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te De Jeugd Van Tegenwoordig - 26/05 - Parkstad Limburg Theaters Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Vestrock 2013 Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Bevrijdingsfestival Overijssel 2019
 
Bekijk alle 312 foto's van De Jeugd Van Tegenwoordig

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest