concert: Edsilia Rombley - Laat mij maar zingen in Stadsschouwburg Groningen op ZATERDAG 21 FEBRUARI 2009

  • Edsilia Rombley
    Het Grote Songfestivalfeest - 17/11 - Ziggo Dome
    © Maarten Ederveen
  • Edsilia Rombley
    Het Grote songfestivalfeest - 16/11 - Ziggo Dome
    © Kaylee Verschure
ZA.
21 FEB
EDSILIA ROMBLEY - LAAT MIJ MAAR ZINGEN 19:15 uur Stadsschouwburg Groningen, Groningen
2009
Hoofdprogramma Edsilia Rombley
Toegang €18,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 21 februari 2009.
Dat is 5534 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

“Hier staat een jonge talentvolle vrouw op de planken alsof het de gewoonste zaak van de wereld is. (…) Ze laat het publiek moeiteloos uit haar hand eten.” (De Gelderlander)

Edsilia Rombley was ooit winnares van de Nederlandse en Europese Soundmixshow en vertegenwoordigde ons land in 2007 al voor de tweede keer tijdens het Eurovisie Songfestival. In de tussentijd vestigde ze haar naam met twee Engelstalige albums en de Nederlandse cd ‘Meer dan ooit’. Nog belangrijker is dat Rombley een livereputatie heeft waar je u tegen zegt. Met haar warme en veelzijdige stem zingt ze met hetzelfde gemak sprankelende pop- en soulliedjes als intieme ballads.



www.edsiliarombley.net

Foto's van Edsilia Rombley

Foto Edsilia Rombley te Het Grote songfestivalfeest - 16/11 - Ziggo Dome Foto Edsilia Rombley te Het Grote songfestivalfeest - 16/11 - Ziggo Dome Foto Edsilia Rombley te Het Grote songfestivalfeest - 16/11 - Ziggo Dome Foto Edsilia Rombley te Het Grote Songfestivalfeest - 17/11 - Ziggo Dome Foto Edsilia Rombley te Efteling Zomeravonden: Lee Towers - 6/8 - Efteling Foto Edsilia Rombley te Samen voor Oranje - 30/4 - Ahoy
 
Bekijk alle 8 foto's van Edsilia Rombley

Gerelateerd nieuws