concert: Protest The Hero in Doornroosje op DINSDAG 10 MAART 2009

  • Protest The Hero
    Graspop Metal Meeting 2014 dag 2
    © Tim van Veen
  • Protest The Hero
    Graspop Metal Meeting 2011
DI.
10 MRT
PROTEST THE HERO Rode Zaal, 20:45 uur Doornroosje, Nijmegen
2009
Hoofdprogramma Protest The Hero
Toegang 13

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op dinsdag 10 maart 2009.
Dat is 5523 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

In eigen land hebben ze vriend en vijand verbaasd door met de laatste plaat 'Fortress' op nummer één (!) binnen te komen op de albumverkooplijsten. Het debuut Kezia maakte al indruk, Fortress is minstens even indrukwekkend. Zeer technische progressieve metalcore met een souplesse die ervoor zorgt dat alles catchy, volgbaar én licht verteerbaar blijft. De band maakt een mix van concept en zanglijnen op het niveau van Coheed And Cambria, een rockfactor à la Trivium én de intelligentie van Dillinger Escape Plan.
Support The Chariot is zwaarder en heavier dan PTH en met de voormalige zanger van Norma Jean in de gelederen is de band er zeker op vooruit gegaan. De Amerikanen hebben met Fiancée een plaat in de achterzak die duidelijk refereert naar genregenoten Everytime I Die en Underoath.

Foto's van Protest The Hero, The Chariot, The Human Abstract

Foto Protest The Hero te Graspop Metal Meeting 2011 Foto Protest The Hero te Graspop Metal Meeting 2014 dag 2 Foto Protest The Hero te Graspop Metal Meeting 2011 Foto Protest The Hero te Graspop Metal Meeting 2011 Foto Protest The Hero te Graspop Metal Meeting 2014 dag 2 Foto Protest The Hero te Graspop Metal Meeting 2014 dag 2
 
Bekijk alle 11 foto's van Protest The Hero

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest

Leden die hier naar toe wilden