concert: Hang Youth in Nobel op ZATERDAG 14 OKTOBER 2023

  • Hang Youth
    Kliko Fest 2021 - Patronaat
    © Irwan Notosoetarso
  • Hang Youth
    Sniester 2021
ZA.
14 OKT
HANG YOUTH Grote Zaal Nobel, Leiden
2023
Hoofdprogramma Hang Youth

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 14 oktober 2023.
Dat is 188 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Hang Youth in Nobel
DEZE Hang Youth TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 14 okt
Nobel, Leiden
€ 20,00

EXTRA INFORMATIE

Hang Youth houdt bewust het midden tussen een grappig kunstproject, een kwade tweet en een bloedserieuze punkband. Verwacht een show vol politieke statements in punkvorm die gemiddeld maar één minuut duren.

Met furieuze meeschreeuwers als 'LEG DE ZUIDAS IN DE AS', 'JE HAAT GEEN MAANDAG, JE HAAT KAPITALISME' en natuurlijk 'BELASTINGDIENST' beukt Hang Youth alle heilige huisjes plat.

In 2020 brachten de Amsterdammers de albums BOEL AAN DE HAND en ALLES MOET BETER uit, vol ultrakorte maar radicaal furieuze hardcore poppunk-beukers. Een jaar later volgde 'HET K-WOORD' waarmee ze zo'n beetje ieder festival platwalsden.

Uit de voegen barstend van sociale betrokkenheid voeren de jongens hun extreem anarchistische agenda door waar maar kan. Zo speelden ze meerdere primetime televisie en radiomomenten aan gort alswel een illegale bezetting van de Zuid As en ze zijn niet van plan daarmee te stoppen.

In het najaar van 2023 tourt de band langs de grotere popzalen in Nederland, en zullen ze - aangezien het kapitalisme nog steeds niet is gevallen - genoodzaakt zijn om nieuwe muziek uit te brengen.

Foto's van Hang Youth

Foto Hang Youth te MadNes 2023 Foto Hang Youth te Kliko Fest 2021 - Patronaat Foto Hang Youth te MadNes 2023 Foto Hang Youth te MadNes 2023 Foto Hang Youth te Paaspop 2022 Foto Hang Youth te Down The Rabbit Hole 2022 -Zaterdag
 
Bekijk alle 43 foto's van Hang Youth

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws