cabaret: Lucky Fonz Iii - Moederland in De Oosterpoort op WOENSDAG 22 MEI 2024

  • Lucky Fonz III
    Into The Great Wide Open 2011
    © Marcel Poelstra
  • Lucky Fonz III
    Lucky Fonz & de Felle Kleuren - 12/12 - Rotown
    © Mariëlle Janssen
  WO.
22 MEI
LUCKY FONZ III - MOEDERLAND Kleine zaal De Oosterpoort, Groningen
2024
 
Hoofdprogramma Lucky Fonz III
Bestel tickets voor deze voorstelling
Bestel tickets Lucky Fonz Iii - Moederland in De Oosterpoort
Tickets Lucky Fonz Iii - Moederland:
wo 22 mei
De Oosterpoort, Groningen
€ 19,00

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Extra informatie

De geliefde zanger en tekstdichter Lucky Fonz III is bekend van hits als ‘Ik heb een meisje’, ‘Linde met een E’ en ‘Kwantumwetenschapper’. De afgelopen jaren maakt hij ook naam als cabaretier. Met zijn eerste theatershows kreeg hij kreeg de handen op elkaar: “Lucky Fonz weet het publiek van begin tot eind in zijn greep te houden met een mix van muziek en verhalen (…) Verrassende observaties en originele humor”, schreef de Volkskrant. Na het succes van het album Hemellichamen, door NRC uitgeroepen tot beste Nederlandse album van 2022, komt Lucky Fonz III terug naar het theater met een nieuwe show.

Route naar De Oosterpoort

Vanuit de richting Leeuwarden/Heerenveen (A7, E22) Bij binnenkomst Groningen bij het Julianaplein rechtdoor. Tweede afslag rechts, richting Centrum /Hoogezand. *Volg de borden richting de Oosterpoort (de wijk). U ziet De Oosterpoort (en daarnaas..

Bekijk complete route naar De Oosterpoort Groningen
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de De Oosterpoort in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Lucky Fonz Iii - Moederland plaatsvindt.

FOTO'S VAN Lucky Fonz III

Foto Lucky Fonz III te Lucky Fonz & de Felle Kleuren - 12/12 - Rotown Foto Lucky Fonz III te Lucky Fonz III - 11/04 - 013 Foto Lucky Fonz III te ZOOmeravond: Lucky Fonz - 19/7 - Artis Foto Lucky Fonz III te ZOOmeravond: Lucky Fonz - 19/7 - Artis Foto Lucky Fonz III te Into The Great Wide Open 2011 Foto Lucky Fonz III te Into The Great Wide Open 2011
 
Bekijk alle 47 foto's van Lucky Fonz III

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws