concert: Van Dik Hout in Luxor Live op VRIJDAG 28 NOVEMBER 2008

  • Van Dik Hout
    Van Dik Hout - 14/5 - Iduna
    © Henk Roos
  • Van Dik Hout
    Van Dik Hout - 14/5 - Iduna
    © Henk Roos
VR.
28 NOV
VAN DIK HOUT Grote zaal / Main hall, 20:30 uur Luxor Live, Arnhem
2008
Hoofdprogramma Van Dik Hout
Toegang 19,50 ex. 2,00 servicekosten

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 28 november 2008.
Dat is 5620 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Van Dik Hout kan terugkijken op een indrukwekkende carrière. Het begon allemaal eind jaren '80, toen schoolvrienden in Den Helder een bandje begonnen. In 1994 kwam de grote doorbraak met de hit 'Stil in mij' en het eerste titelloze album dat platina werd. Het leverde Van Dik Hout een MTV Local Hero Award en een Zilveren Harp op.

Inmiddels puilt de prijzenkast uit. De combinatie van stoere rock en mooie Nederlandstalige teksten bleek een schot in de roos. De band ontving maar liefst vier keer de TMF Award voor Beste Rockband Binnenland, wonnen een prestigieuze Edison voor Kopstoot Van Een Vlinder, kregen de Annie Romeijn Verschoor Prijs uitgereikt en werden door Hitkrant drie keer uitgeroepen tot Beste Rockgroep.

Van Dik Hout is veelzijdig en heeft een heel eigen geluid met sterke melodieën en rake teksten. Pure rock met gevoelige teksten die je recht in het hart raken.

www.vandikhout.nl

Foto's van Van Dik Hout

Foto Van Dik Hout te Van Dik Hout - 16/03 - Hedon Foto Van Dik Hout te Gelderpop 2019 Foto Van Dik Hout te Van Dik Hout - 10/05 - Paard Foto Van Dik Hout te Festival Strand 2019 Foto Van Dik Hout te Van Dik Hout - 14/5 - Iduna Foto Van Dik Hout te Van Dik Hout - 16/03 - Hedon
 
Bekijk alle 82 foto's van Van Dik Hout

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest